Zidni krevet – hit komad namještaja

Zidni krevet je zanimljiva inovacija u svijetu dizajna namještaja i apsolutni hit među potrošačima.
Ako ste u potrazi za pametnim načinom korištenja prostora, bez obzira je li riječ o vašoj spavaćoj sobi, dječjoj sobi ili sobi za goste, zidni krevet je izvrsna investicija koja će vam istovremeno omogućiti prostranost, komfor i eleganciju.

Zidni kreveti su spoj funkcionalnosti i fleksibilnosti. Osobito su popularni među mlađom populacijom europskih i svjetskih metropola kojima su brzina, fleksibilnost i funkcionalnost imperativ!

Karakteristike zidnih kreveta

Zidni kreveti su dizajnirani po najvišim svjetskim standardima s ciljem pružanja udobnosti, komfora i prostranosti.

Temelj za ideju i dizajn ovog komada namještaja i povod za njegovu proizvodnju je svakako sve veća potreba potrošača za uštedom dragocjenog stambenog prostora. No, tržište je pokazalo oduševljenje, ne samo njegovom funkcionalnošću, već i ostalim karakteristikama, zahvaljujući kojima se ovi kreveti savršeno uklapaju u svaki interijer.

Proteklih godina ovi zidni kreveti na sklapanje su se razvijali i usavršavali – od jednostavnog, pristupačnog rješenja za male prostore do elegantnog, vrlo poželjnog komada namještaja koji može transformirati bilo koji stan ili sobu u sofisticirani životni prostor.

Ušteda prostora i udobnost

Imate li malenu prostoriju za spavanje u kojoj se tijekom dana pri svakom koraku spotičete na neki komad namještaja? Savršeno rješenje za vas je upravo zidni krevet, kojega svako jutro nakon buđenja možete doslovno “izbrisati” i tako uštedjeti dragocjeni dodatni prostor. To može zvučati nevjerojatno, ali ovi sklopivi kreveti su dizajnirani upravo na način da se jednostavno mogu podići i prisloniti na zid ili unutar ormara kada nisu potrebni.

Većina ljudi, osobito oni koji žive u centrima velikih gradova raspolažu s relativno malim stanovima te im je svaki centimetar prostora važan. Neki drugi komad namještaja možemo “žrtvovati” i eliminirati iz prostorije, ali krevet naravno ne. Zidni krevet vam omogućuje da se ne odričete prostora ili ostalog potrebnog namještaja, kako bi uštedjeli nešto kvadrata. Uz njega ćete ostvariti toliko željenu prostranost stana, a istovremeno zadržati moderan, sofisticirani i urbani izgled vašeg interijera.

U istoj kategoriji: