Uljepšajte svoj prostor uz naljepnice za zidove

Uređenje i dekoriranje prostora jedan je od zadnjih poslova koje obavljamo kod adaptacije ili useljenja u novi prostor. Ipak, završni dodir u prostoru veoma je bitan kako biste stvorili ugodnu atmosferu za život i prilagodili prostor svom ukusu. 

Dekorativni detalji i sitnice koje su vam bitne, pomoći će vam stvoriti prostor koji odgovara upravo vama, no osim odabira dekoracija za police i ormare, prostor možete ukrasiti i naljepnicama za zidove. One će vam na brz i jednostavan način pomoći da prostor prilagodite upravo sebi i svojim potrebama.

Široka ponuda dekoracija za zidove

Naljepnice za zidove odlična su ideja želite li na svoje zidove staviti zanimljive i lijepe dekoracije. Velik broj različitih motiva koji se danas mogu pronaći na tržištu znači da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe, bez obzira tražite li neki zabavan, dječji i razigran motiv, nešto ozbiljnije i li apstraktnije ili pak naljepnicu za zid koja na vaše zidove ispisuje vašu najdražu uzrečicu ili moto.

Bilo crno-bijele ili u boji, zidne naljepnice odlična su ideja za ukrašavanje svih prostorija u domu,  od dječje sobe, za koje su pogotovo zgodne piši briši naljepnice za zidove, pa sve do kuhinje u kojoj su one s motivima hrane zgodna ideja.

Jednostavno postavljanje dekoracija na zidove

Naljepnice za zidove postavljaju se na veoma jednostavan način, a sve što vam je potrebno je malo vremena i preciznosti. Ovisno o dimenzijama, mogu doći u jednom ili nekoliko dijelova. Prije no što ih nalijepite, odaberite mjesto na zidu, prema potrebi uklonite prljavštinu poput paučine i prašine sa zida. 

Nakon toga potrebno je odlijepiti zaštitnu stražnju stanu s naljepnice i nježno ju postaviti, pazeći da između naljepnice i zida ne ostaju veliki baloni zraka. Manje balončiće jednostavno možete izgurati prema rubovima i tako poravnati površinu.

Odlično rješenje za stanove

Naljepnice za zidove pomoći će vam urediti sve prostore uz minimalan trud i napor. Osim jednostavnog postavljanja, također je jednostavno i skinuti ih sa zida. Sve što je potrebno je malo strpljenja i volje te po potrebi fen za vrući zrak koji će ubrzati proces. 

Većina neće ostaviti ljepilo po zidu, što znači da zid nakon skidanja naljepnice nije potrebno sanirati i ponovno bojiti, što je odlična vijest uređujete li zidove u prostoru koji nije vaš jer ćete bez tragova moći ukloniti sve sa zida kada god to budete željeli.

Veseli i razigrani motivi na zidovima

Naljepnice za zidove pogotovo su popularne u dječjim sobama, pa je moguće pronaći široku ponudu veselih i razigranih motiva. Tako možete pronaći:

  •  motive iz dječjih crtića
  •  simpatične crteže
  •  motive iz prirode itd  

Sve to je odlična alternativa crtanju po zidovima. Prije svega, naljepnice za zidove mogu biti i foto-realistične, što je teško postići na bilo koji drugi način. One su također jeftinija opcija tražite li motive s puno boja koji su pogotovo česti kada se radi o djeci. Na kraju, one ne moraju biti samo obični ukrasi. Osim 3D modela i uzoraka sa šljokicama, postoje i posebni modeli koji se također mogu koristiti i kao tabla piši briši.

Ukrasite sve prostorije u domu

Naljepnice za zidove mogu se postaviti u sve prostorije u vašem domu, od dnevnog boravka do spavaće sobe. Iako se najčešće postavljaju na klasično bojene zidove, također postoje i posebne vrste koje se mogu postaviti na razne druge zidne obloge, kao što su:

  •  staklo
  •  keramičke pločice
  •  plastika

Važno je napomenuti da kod njihove kupnje morate provjeriti o kojoj se vrsti radi, kako ne biste pogriješili pri postavljanju.

Tabla piši briši

Jedan od najboljih načina da uredite vaše zidove jest da im date novu funkciju, a to lako možete učiniti uz pomoć tabla piši briši. Osim što možete birati mnoge razne oblike, table piši briši odlične su i jer osim što mogu biti zasebna dekoracija, mogu se koristiti i za pisanje, kredom ili markerom za ploče (ovisno o tipu ploče piši briši koju imate). 

Tako primjerice u kuhinji možete stvoriti zanimljiv ukras koji možete koristiti i kao prostor za zapisivanje slasnih recepata ili popisa za kupovinu, dok u dječjoj sobi tabla piši briši vašem malom umjetniku može omogućiti dodatan prostor za umjetničke pothvate. Sve u svemu, možete je koristiti za jako puno namjena i zasigurno će se odlično uklopiti u vaš dom.

U istoj kategoriji: