Kako odabrati savršeni radni stol?

Radni stol ili uredski stol je dio opreme koju najčešće zanemarimo pri kupovini namještaja za dom. No, prošle godine smo se suočili s novim načinom života i rada zbog globalne epidemije uzrokovane virusom Covid-19. Većina ljudi već neko vrijeme obavlja svoj posao od kuće te im je odgovarajući radni stol prijeko potreban.

Bilo da tražite dječji radni stol ili stol koji bi zamijenio vaš uredski stol, na našoj stranici furnitura.hr, možete pronaći savršeni radni stol koji bi udovoljio svim vašim potrebama.

Razne vrste i oblici radnog stola

Ako tražite radni stol koji bi se uklopio u ostatak vašeg stambenog prostora, prvo je potrebno imati točne dimenzije.

Radni stol može biti različitih boja, dimenzija i oblika.

Pisaći radni stol se obično sastoji od jedne ravne plohe, dovoljno široke kako bi vam svi potrebni rekviziti pri radu bili nadomak ruke. Takav radni stol najčešće dolazi bez dodatnih ladica ili polica u kombinaciji.

Uredski radni stol je stol koji podrazumijeva ladice i dodatne police za što bolju organizaciju. Ovakav radni stol se može naći u raznim oblicima kao ovalni ili oblik slova U te ga možete prilagoditi svakom prostoru.

Ono što je svakako važno kad kupujete radni stol je uzeti u obzir visinu, udobnost pri radu te lakoću montiranja.

Radni stol za sve potrebe

Furnitura.hr je online trgovina namještaja visoke kvalitete na kojoj možete naći radni stol koji odgovara svim vašim potrebama po najpovoljnijim cijenama.

Dječji radni stol može uvelike pomoći kod urednosti dječje sobe. U slučaju da tražite dječji radni stol široke namjene svakako bismo preporučili radni stol KIKI Play s ladičarem (https://www.furnitura.hr/radni-stol-kiki-play). Napravljen je od iverice a ladice imaju mekane rubove ili ABS što osigurava tiho zatvaranje.

Radni stol KIKI Play može pomoći pri uštedi prostora a njegova dvobojna kombinacija (bijela i ciklama) će podignuti dječju sobu na novu razinu.

Radni stol koji bismo istaknuli zbog jedinstvenog dizajna i široke primjene je radni stol Yolly. Navedeni radni stol odgovara pojedincima kojima dodatne ladice nisu na odmet. Radni stol Yolly dolazi s visećim ladicama koje pomažu pri uštedi prostora i čišćenju same radne okoline.

Tražite li radni stol za računalo? Takav radni stol bi bio sličan pisaćem radnom stolu po tome što se sastoji od dovoljno praktične jedne ravne plohe. Razlika je u tome što stol za računalo dolazi s dodatnom policom na izvlačenje kako bi se tipkovnica mogla spremiti unutar samog stola nakon rada.
Na našim stranicama možete pronaći praktično rješenje i u ovom slučaju.

Radni stol za računalo PIAR 1 dolazi u kombinaciji dvije boje (siva i limeta) te osim police na izvlačenje sadrži i rupu za provući kabele.

Rješenje za ograničen prostor

Ukoliko vam je radni prostor u kući limitiran preporučamo radni stol Asha koji se ističe svojim oblikom i primamljivom cijenom.

Radni stol Asha je zapravo sklop od 4 praktične police koje se mogu montirati po vašoj potrebi. Također ima ormarić koji se može staviti ispod polica kao dodatno spremište.

Slobodno pogledajte i preostalu ponudu na našim stranicama (https://www.furnitura.hr/radni-stolovi). Osim što vam garantiramo najnižu cijenu na tržištu i sigurnu dostavu, ukoliko ste nezadovoljni s dostavljenim predmetom možete ga vratiti u roku od 14 dana.

U istoj kategoriji: