Tisak na majice iskoristite za zanimljiv poklon

Personalizirani pokloni uvijek su dobra ideja, a još bolja ideja su oni koji su također i funkcionalni. A što je bolje od odjeće, predmeta kojeg moramo koristiti svakodnevno? Tisak na majice stoga je odlična ideja za poklon od srca, bilo da na majicu odlučite tiskati vlastiti dizajn, internu šalu ili kakav drag motiv.

Bavite li se umjetnošću, ova mogućnost vam nova vrata za širenje vaših radova, a planirate li promotivne poklone sigurno znate da na ovaj način možete stvoriti zanimljive i funkcionalne darove.

Pripazite na kvalitetu tiska

Odlučujete li se za tisak na majice, svakako trebate u obzir uzeti kvalitetu tiska koju želite. Naravno, vrsta tiska koji vam se nudi na raspolaganje najviše ovisi o tome kakav je dizajn u pitanju, kao i koje je boje tekstil. Općenito se češće preporučuje metoda tiska u kojoj boja prodire do samih vlakana koja ju upijaju za razliku od one u kojoj tisak na kraju izgleda poput plastične naljepnice.

Generalno, tisak na tamne majice najčešće se vrši upravo tim metodama jer se tamno obojen tekstil teško može kontrolirano posvijetliti bez narušavanja kvalitete. Ta vrsta također zahtijeva nešto više posla oko održavanja, pogotovo pranja i glačanja, jer nije otporna na visoke temperature. Tiskate li pak na svijetlije tkanine, potražite sitotisak ili slične metode tiskanja, kako biste osigurali kvalitetu i dugotrajnost dizajna na tkanini.

Odlična ideja za personalizirane poklone

Tisak na majice pogotovo je popularan za obilježavanje velikih događaja kao što su:

Osim toga, čest je kod poklona za promociju, jer majica s printom čini odličan, udoban i funkcionalan dar. Pomoću njega možete ovjekovječiti neku internu šalu ili pak nekome pokloniti šaljiv poklon. Imate li zanimljiv dizajn ili ako se pak bavite umjetnošću, ovo je također odlična ideja jer je takozvani merch popularan način diljem svijeta da se podupru lokalni umjetnici, a s druge strane da njihovi obožavatelji ponosno pokažu podršku. Servise koji nude ovu uslugu jednostavno možete pronaći putem Interneta, mnogi vam nude i mogućnost da se majica izradi točno po vašim željama. Non ako vam Internet kupovina nije draga, trebate znati kako većina fotografskih studija također nudi ovu uslugu.

 

U istoj kategoriji: