Trendi ideje za uređenje stana

Zanimljivim idejama stvorite svoju oazu mira

Nova godina je prošla, a kako sa novom godinom dolaze i nove odluke, jedna od njih može biti i uređenje stana. Nova, 2013. Godina, donosi ideje o uređivanja stana koje se oslanjaju na miješanje metala, boja i različitih materijala. Kakav god da je lični stil, ove trendi ideje za uređenje stana može svako probati.

Specijalisti za uređivanje enterijera su smaragdno zelenu boju proglasili bojom 2013. godine. Tako da će ta boja biti zastupljena svugdje, od vaza do zastora na prozorima. Ako su ipak zeleni zidovi nekome previše, neka ne isključuje tu boju iz svog procesa uređivanja. Dovoljno je i ubaciti neki predmet ove boje koji će da „otvori“ sobu.

Uređenje stana

Rojal plava je boja proljeća za ovu godinu, a zajedno sa ovom bojom kombinacija geometrijskih oblika u vidu namještaja ili slika, će biti pun pogodak. Ujedno, i ovi oblici su hit za ovu godinu. Ipak ako se ova plava boja čini prejaka u jednoj prostoriji dovoljno je dodati neki predmet u toj boji.

Trend koji će i ove godine okupirati mnoge dizajnere je neobrađen materijal. Površine od kamena ili drveta koje su donešene direktno iz prirode bez ikakavog prethodnog obrađivanja su apsolutni hit jer daju prirodni izgled modernom stanu.

Stepenice od kamna u kuči

Također, ne propustite članak na temu stepenice od kamna.

Metali kao zlato i bronza kradu popularnost srebru, a dizajneri vole kako ove dvije boje metala pružaju svakom domu toplinu, plus što se mogu kombinovati sa masom drugih boja i detalja.

Crno-bijela kombinacija boja nikad ne izlazi iz trenda. Ova kombinacija pruža mogućnost eksperimentisanja sa različitim detaljima koji ujedno i daju kompletan izgled.

Za jednostavno i lako uređenje sobe dodavanje različitih tekstura je odlično. Pa prema tome, visoke lampe sa zanimljivim dizajnom, dekorativni kamen na zidu i tepih sa uzorkom učiniće da stan izgleda bogato.

Trendovi se ne moraju pratiti, ali ukoliko je na umu uređenje, nije loše ni pogledati nekoliko savjeta koje dizajneri preporučuju, jer će se tako steći predstava kako bi to moglo izgledati i u sobi koja se preuređuje.

Modni i promotivni tisak na tekstil, majice, ponuda tekstila vrhunske kvalitete. Tisak na majice – ženske, muške, dječje, polo, hoody majice koje mogu biti u raznim bojama.

U istoj kategoriji: